Nieuws

Speciaalclub Kleurkanarie Noord-Nederland

 

Hieronder vindt u de laatste nieuwsberichten:

Resultaten SKNN-leden op NK2023

De uitslagen (lees resultaten) van de SKNN-leden die mee hebben gedaan aan het NK 2023 in Zwolle staan inmiddels op de site. Het is een algemeen overzicht geworden, aangezien deze niet op een andere manier kon worden aangeleverd door de organisatie van het NK. De resultaten zijn weer niet slecht te noemen, gelet op het aantal behaalde prijzen. U kunt het e.e.a. nakijken op onze site en wel onder de

Lees meer »

Nieuwsbrief December 2022

De laatste nieuwsbrief van dit jaar is weer aan de leden verzonden. De is ook te raadplegen op onze site (Nieuwsbrieven). De nieuwsbrief staat deze keer in het kader van het aftreden van onze huidige voorzitter Riekus de Haan. En uiteraard een kerstgroet natuurlijk.

Lees meer »

Uitslagen JVD 2022

De JVD-2022 hebben wij weer gehouden op 22-10-2022 in het clubgebouw van v.v. Drachtster Vogelvrienden te Drachten. De dag kunnen wij weer als zeer geslaagd beschouwen. De uitslagen kunt u nazien op de pagina “Jonge Vogeldagen”, evenals diverse foto’s op de fotopagina. De voorbereidingen voor de jubileumshow 2022 i.h.k.v. ons 10-jarig jubileum, zijn inmiddels in volle gang. Het TT-reglement en inschrijfformulier worden deze week nog naar de leden verstuurd.

Lees meer »