Nieuws

Speciaalclub Kleurkanarie Noord-Nederland

 

Hieronder vindt u de laatste nieuwsberichten:

SKNN-leden scoren op Europashow 2018

Verschillende leden van de SKNN hebben meegespeeld op de Europashow 2018 in Herning (Denemarken). De resultaten waren goed te noemen en dan met name voor Erik Scheerhoorn en Sake Tolsma. Van harte gefeliciteerd! De uitslagen kunt u hieronder raadplegen. Een prestatie van formaat !         Foto’s staan op de site van de bond.  Klik hier voor de foto’s.    

Lees meer »

Uitslagen SKNN-show 2018 (Oostwold)

Zoals bekend heeft de SKNN haar jaarlijkse show dit jaar ondergebracht bij Vogelvereniging “Oldambt” in Oostwold. Dit TT is inmiddels achter de rug. De resultaten en enige foto’s  kunt u raadplegen op de pagina “SKNN-shows”. Aan alle deelnemers is een oorkonde uitgereikt, met daarop de behaalde resultaten. De prijswinnaars kregen uiteraard de bijbehorende (glazen) trofee uitgereikt.  

Lees meer »

Jonge Vogeldag 2018

Op zaterdag 13 oktober 2018 heeft de SKNN haar Jonge Vogeldag gehouden in Fletcher Hotel De Zon  in Oosterwolde. Een kleine 115 vogels (gelimiteerd aantal inzendingen) boden hun vogels voor een zgn. “Engelse keuring” aan. De vogels zijn deskundig beoordeeld door een tweetal keurmeesters, t.w. Dhr. H. van der Kolk en P. v.d. Tuin. De uitslagen kunt u nakijken op de pagina “Jonge Vogeldagen”, evenals enige foto’s op de fotopagina.

Lees meer »