Nieuws

Speciaalclub Kleurkanarie Noord-Nederland

 

Hieronder vindt u de laatste nieuwsberichten:

SKNN-leden wereldkampioen op Mondial 2019.

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat een aantal leden van de SKNN zeer verdienstelijk hebben meegespeeld op de Mondial 2019 in Zwolle. Zo is de vereniging een 4-tal wereldkampioenen rijker, evenals een winnaar Zilver en Brons. Het betreffen hier: Kampioenen: Dhr. K. Luinstra  met een Zwartgeel intensief; Dhr. A. Bos met een Bruinjaspis rood mozaïek T1; Dhr. K.H. de Groot met een stam Agaateumo rood mozaïek T-1; Dhr.

Lees meer »

SKNN-leden scoren op Europashow 2018

Verschillende leden van de SKNN hebben meegespeeld op de Europashow 2018 in Herning (Denemarken). De resultaten waren goed te noemen en dan met name voor Erik Scheerhoorn en Sake Tolsma. Van harte gefeliciteerd! De uitslagen kunt u hieronder raadplegen. Een prestatie van formaat !         Foto’s staan op de site van de bond.  Klik hier voor de foto’s.    

Lees meer »

Uitslagen SKNN-show 2018 (Oostwold)

Zoals bekend heeft de SKNN haar jaarlijkse show dit jaar ondergebracht bij Vogelvereniging “Oldambt” in Oostwold. Dit TT is inmiddels achter de rug. De resultaten en enige foto’s  kunt u raadplegen op de pagina “SKNN-shows”. Aan alle deelnemers is een oorkonde uitgereikt, met daarop de behaalde resultaten. De prijswinnaars kregen uiteraard de bijbehorende (glazen) trofee uitgereikt.  

Lees meer »